Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει ότι για τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού (Κυριακή 22.8 – 19:00), θα υπάρχουν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 17:30.

Επίσης στα ταμεία του γηπέδου θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους όσοι δεν τα έχουν παραλάβει ακόμη.

Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων μέσω του Online Ticketing για τον αγώνα της πρεμιέρας. Απολογούμαστε στον κόσμο της ομάδας μας για την ταλαιπωρία και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να σπρώξουμε την ομάδα προς την επιτυχία.

Τιμές Εισιτηρίων:

Κανονικό – €20

Μαθητικό – €10

Παιδικό – €1

Είσοδος στο γήπεδο:

Για πρόσωπα άνω των 16 ετών απαιτείται:

  • Είτε η κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού για την ασθένεια COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
  • Είτε αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης.
  • Είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate), μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19.

Εξαιρούνται:

  • Πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών.
  • Πρόσωπα ηλικίας 12 εώς 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.
  • Πρόσωπα 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) για την ασθένεια COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Κάρτα Φιλάθλου:

Για την αγορά εισιτηρίου για άτομα άνω των 14 ετών είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως εξασφαλίσουν κάρτα φιλάθλου εκ των προτέρων για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Ηλεκτρονική έκδοση κάρτας φιλάθλου

Περισσότερες πληροφορίες για την Κάρτα Φιλάθλου επικοινωνήστε με τα γραφεία του ΚΟΑ στο 22897000.

*Έκδοση κάρτας φιλάθλου δεν θα γίνεται στο γήπεδο.