Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της 2ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2022-23, με αντίπαλο την ομάδα της Ανόρθωσις Αμμοχώστου στο Μακάρειο Στάδιο (Κυριακή 19.03.2023, 17:00).

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα. Υπενθυμίζουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι τα εισιτήρια τους ισχύουν κανονικά και για την Β’ Φάση του Πρωταθλήματος.

Τιμές Εισιτηρίων:

Κανονικό: €10
Μαθητικό: €10
Παιδικό: €1

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

1. Online Ticketing: https://tickets.stadium-360.net/olympiakos (Διαθέσιμο μέχρι την ημέρα του αγώνα στις 14:00)

2. Ταμεία σταδίου Δυτικής Κερκίδας: Κυριακή (19/03): 15:30 – 17:00

Εφαρμογή Olympiakos Tickets (Ticket Wallet):

Στη διάθεση του κόσμου της ομάδας μας έχει τεθεί η εφαρμογή Olympiakos tickets, μέσω της οποίας ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση στα εισιτήρια του.
Η εφαρμογή Olympiakos Tickets, είναι διαθέσιμη τόσο στο Play Store για Android, όσο και στο App Store για iPhone. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για την είσοδο τους στο γήπεδο, για προβολή του εισητηρίου τους.

Κάρτα Φιλάθλου:

Για την αγορά εισιτηρίου για άτομα άνω των 14 ετών είναι απαραίτητη η κατοχή κάρτας φιλάθλου. Σημειώνετε οτι στο γήπεδο ΔΕΝ θα υπάρχει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως εξασφαλίσουν κάρτα φιλάθλου εκ των προτέρων για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Ηλεκτρονική έκδοση κάρτας φιλάθλου

Περισσότερες πληροφορίες για την Κάρτα Φιλάθλου επικοινωνήστε με τα γραφεία του ΚΟΑ στο +357 22897000.