Στα πλαίσια της εκστρατείας Ολυμπιακής Κοινωνικής Ευθύνης ο Πρόεδρος της Ομάδας μας Αντρέας Χαρτσιώτης θα παραδώσει την επιταγή αυτής της εβδομάδας ύψους 400 ευρώ στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» πριν την έναρξη του εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

O Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις.

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς για επίτευξη των σκοπών του.

Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι τρεις: Η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Είναι φυσικό οι γονείς να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στη θεραπεία των παιδιών τους. Από την άλλη, σε πολλές περιπτώσεις λόγω πολυδάπανων θεραπειών στο εξωτερικό και της απώλειας εργασίας των γονιών, η οικογένεια βρίσκεται σε αδύνατη οικονομική κατάσταση για να εκπληρώσει μια μεγάλη επιθυμία του παιδιού.