Στη διάθεση του κόσμου της ομάδας μας έχει τεθεί η εφαρμογή OLYMPIAKOS Tickets, μέσω της οποίας ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση στα εισιτήρια του.

Η εφαρμογή Olympiakos Tickets είναι διαθέσιμη τόσο στο Play Store για Android, όσο και στο App Store για iPhone και μπορείτε να την εντοπίσετε πραγματοποιώντας αναζήτηση.

Τα εισιτήρια του κάθε φίλαθλου θα ανεβαίνουν αυτόματα στην εφαρμογή, αμέσως μετά την αγορά τους από τα σημεία πώλησης εισιτηρίων και το Online Ticketing. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημειώνεται για αποφυγή ταλαιπωρίας πως η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για την προβολή του εισιτηρίου και ΟΧΙ για αγορά εισιτηρίου.

Για τη χρήση της εφαρμογής χρειάζονται τα ακόλουθα:

– Να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play Store (πατώντας εδώ) ή το App Store (πατώντας εδώ).

– Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή θα πρέπει να δημιουργήσετε και να ενεργοποιήσετε λογαριασμό στο Online Ticketing στην ιστοσελίδα της ομάδας μας και μετά να καταχωρήσετε τα ίδια στοιχεία σύνδεσης και στην εφαρμογή.

– Όσοι δεν έχετε ενεργοποιημένο λογαριασμό στο Online Ticketing θα πρέπει να τον ενεργοποιήσετε καλώντας στο Σωματείο μας στο τηλέφωνο 22344080.

– Όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δεν έχουν αγοράσει μέχρι σήμερα εισιτήριο από το Online Ticketing θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους προτού κατεβάσουν την εφαρμογή καλώντας στο Σωματείο μας στο τηλέφωνο 22344080.

Minimum 4 characters