Γίνε ΜΕΛΟΣ του Σωματείου μας!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας εγγραφής νέων μελών στο μητρώο του Σωματείου.

Στόχος, είναι να μεγαλώσει ο αριθμός των μελών του Σωματείου μας με σκοπό την άμεση συμμετοχή όλο και περισσότερων Ολυμπιακών στις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον του Σωματείου μας. Η αύξηση των μελών μπορεί να επιφέρει περισσότερη συμμετοχή στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν το Σωματείο αλλά και σε σημαντικές αποφάσεις στις Συνελεύσεις.

Διαδικασία εγγραφής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής τους ως μέλος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας, στην ενότητα “e-ticketing”. Στην συνέχεια θα ενημερωθούν από το Σωματείο, για την καταβολή της συνδρομής τους, η οποία μπορεί να γίνει και με δόσεις.

Πληροφορίες εγγραφής:

Υπάρχουν 2 είδη μελών:

  • Κανονικό μέλος, με ετήσια συνδρομή €240
  • Συνταξιούχοι, με ετήσια συνδρομή €120

Βασική προϋπόθεση είναι πως το κάθε εν δυνάμει μέλος θα πρέπει να προταθεί από 2 υφιστάμενα μέλη του Σωματείου μας.

Το κάθε ένα από τα μέλη έχει το δικαίωμα της συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις. Έχει επίσης το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, στην συμμετοχή στη ψηφοφορία για ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και λέγειν σε οποιοδήποτε ζήτημα τίθεται στις Γενικές Συνελεύσεις.

Όλες οι υποχρεώσεις και δικαιώματα των μελών απορρέουν από το καταστατικό του Σωματείου μας.

Επικαιροποίηση στοιχείων υφιστάμενων μελών:

Τέλος, παρακαλούνται οσα άτομα είναι ήδη εγγεγραμμένα ως Μέλη του Σωματείου μας, όπως και πάλι συμπληρώσουν την αίτηση, για σκοπούς επικαιροποίηση των στοιχείων τους.